aaryttare.blogg.se

2015-01-30
14:12:39

Hoppade

Sorry det va ju ett tag sedan jag bloggade ju. Har så sjukt mycket att göra i skolan just nu. Sjukt mycket läxor och ja. Jag hinner ju dock inte sitta på lektionerna och göra ingenting. För det finns alltid något annat göra. Fredag Idag men inte sista skoldagen på veckan. Ska gå imorgon (lördag) också. Vi har öppethus i skolan då mellan 9-12 så ja sedan blir det bara hem packa och sedan dra till mina underbara kusiner💗💗 spendera helgen där tills söndag. Årka spendera hela bilresan hem på söndags utan att sova för stt lägga mig tidigt på söndag kväll. Måste bruka allvar att gå och lägga mig i tid till skolan nu. Så jag orkar skolan och inte bara sitter på lektionerna för jag inte orkar göra något. 

Vad har jag gjort i veckan då?👇

Måndag: jag va ju i skolan som vanligt. Åkte hem från skolan och bara tog det lugnt. Skulle göra läxa men blev inte så. 

Tisdag: åkte till skolan efter skolan åkte jag hem och duschade för stt sedan typ 18.05 ta bussen in till stan igen. Då jag skulle till ungdomsgrupp. Trodde det va en helt vanlig ungdomsgrupp. Kommer ditt där som ingenting. Men när jag kommer ditt där så har mina fantastiska vänner överraskat mig. Men paketer där det fanns med Viktoria Sicrett parfym, penskrin, nagelack och ögonskugga typ. Och sedan hade dom dyckat jätte Finnt och köpt tårta. Efter det så va det jag som fick bestämma vad vi skulle äta. Asså sjukt dom berättade att dom hade planerat det här i 2 veckor och jag har inte märkt något. 

Onsdag: skolan som vanligt lektioner som vanligt. Efter halv 3 skulle jag ha möte med min yrkesvägledare och mamma. Så då fick jag alltså gå ifrån idrotten som jag inte va med på. Och efter de skulle jag ha utvecklingssamtal. Det gick sådär. Helt okej faktist och så men har gått bättre. Hem sedan och göra läxor.

Torsdag: skola som vanligt. Hem göra mig igordning sedan in till stan och träffa en kompis som jag skulle åka till ridningen med va där typ 17.20. Så vi gjorde igordning hästarna och när vi skulle rida så hoppade vi. Jag tyckte det  gick bra det va mest jag som slarvade med vägen och slarvade med att ställa mig upp i hoppet. Hem sedan och göra läxa för att lägga mig efter det

Fredag:  idag har jag bara varit i skolan. Och nu är jag hemma och ska bara ta det lugnt och göra lite läxor som ska in.