aaryttare.blogg.se

2014-12-31
13:33:26

Sammanfattning av de underbara året

Sista dagen på året. Den här sista dagen ska bara bli bäst. Kvällen spenderar jag med släkten. Min nästkusin kommer. Vi två har kommit varandra så sjukt nära varandra så de är rent sjuk. 
Sammanfattning av året!

Januari: ett fantastisk början på året av 2014, jag blev 1 år äldre än 14 alltså 15 år. Vintern kom. Ja allt va som det skulle vara. En fantastisk månad.

Februari: där hände väl inte direkt någon speciellt. Min syster fyllde år. Ett tråkigt öppethus som vi hade i skolan. För många människor var där tycker jag eftersom jag har förbi för förmånga människor. 

Mars: mars månad flöt på skolan gick bra. Prao i 2 veckor. Som va roligt. Första veckan bollerup kanske en framtid Skola. Och andra veckan gyas hästcentrum. Ett konfalägger som inleddes också, ett bröllop uppe i Laholm hos min släkt. Bara för roligt

April: den månaden gick lugnt till påsken varade, vi satte upp husvagnen på immeln för säsongs liggande och en konfirmation som inledde 26 april. 

Maj: där hände väl Inte så mycket. Skolan flöt och veckorna minskade för sommarlov. Tyra kom till oss. En familje medlem mer. En under bara hund som kanske har lite för mycket spring i kroppen för stt vara den lilla katogering.

Juni: sommarlov kom. Va skit mycket på immeln. Midsommar va Jag hemma och bara firade med familjen. Ridlägret i borrby började då sista dagen på månaden.

Juli: ridlägret fortsatte veckan ut. Skit roligt. Dock typ 2 veckor efter började Tindra bli sjuk. Fick diagnosen juverturmör. 3 veckor senare somnade hon in. 28 juli=en familjemedlem mindre. 7 år blev hon. 

Augusti: ridningen började, skolan började alla probelm vardagslivet började komma till rätta igen. Ett bröllop som min syster.

September: pappa fyllde år, vi åkte till Bulgarien, prao en vecka.

Oktober: skolan fortsatte och allt gick som det skulle. 

November: konfaläger, skolan rullade på och allt gick som det skulle.

December: Ullared kom en heldag., en lucia som gick bra, en underbar julafton och snart har vi haft vår sista dag  2014

Nu är jag så jävla redo jag kan för 2015. 2014 har jag upplevt med gråt, skratt, skämt, probelm som har uppståt och löst när 2015 börjar är jag bäredd på nytt. Ett nytt ridläger, i april ett nytt konfirmation firanden dock inte min tur. Det va förra. Istället fina ungdomar som är 1 år mindre än mig som jag har fåt chansen att följa det här året. Jag vet inte än men tror inte jag tar de nya gänget till hösten eftersom jag ska börjar gymnasiet och ta skolan då på Alvar inte slösa Bort dä här 3 årens chanser. Och åvan på de satsa på ridningen. Men ingenting är bestämt. Det får vi se. Men de jag vet är jag lämnar inte er

(Bildstöm kommer senare)