aaryttare.blogg.se

2014-09-28
18:34:50

Ett alternativ till gymnasieval

Hej alla

Det är ju ett tag sedan jag bloggade idag. Jag har både gåt förbi en sjukt rolig prao vecka där det inte finns någonting jag ångrar med. Sa flera gånger att lätt hade kunnat hoppa av skolan och börja jobba där. Det är ett alternativ jag kommer att ha och välja på när jag gör mitt gymnasieval. 

Igår va jag också och red skulle det heta men det va teori hella timmen. Och när jag va klar där va det bara hem och koka kaffe och byta om sedan till Kivik för att stå på äppel marknade för att spara ihop pengar till klassresan. Där stog vi både igår och idag mellan 10-17 eller idag 10-16. När jag kom hem igår så va det fest för min syra och pappa. Där av att jag va inte den trevligaste att prata med för jag va trött och va välldigt känslig vilket slutade med att jag blev ovän med halva befolkningen på festen. 

Idag har jag även sätt Amy daimend live. Sjukt roligt😀

Imorgon blir det ingen skola för mig då vi ska ha elevensval och jag ska bara vara med på halva dagen för jag ska till sjukhuset på eftermiddagen och där hade jag inte fåt någon lektion och det fanns bara onödiga lektioner. Och jag är sjukt förskyld. Så jag tänkte då kan jag lika bra vara hemma den halva dagen och göra något vettigare t;ex matte eftersom det snart blir prov på det. Sedan finns det altid något annat jag också behöver plugga på. Men hör av mig igen blir det inte idag så blir det imorgon. Ligger just nu och lysmat isönder Amy Diamonds låtar på Spotify. Så vi seS