aaryttare.blogg.se

2013-12-31
16:00:00

Minne 2013!

Januari: ja det va då jag först fyllde år. En vecka efter så blev jag moster till lilla malcolm. Det hände ingenting speciellt den månaden. skolan började efter jullovet. 
 
Februari: ja där hände det ju inte så mycket massa födelsedagar som va på spel. Som min syster ho. Fyllde 9 år och mitt syskonbarn Nikita som fyllde 5 år. Väldigt lugn månad faktist.
(tyvärr ingen bild därför den här)
 
Mars: Det va då Tindra blev sjuk. Hon fick diagnosen livmodersinflamation. hon åkte in och blev opererad i borrby kom hem samma dag och modde typ toppen bara lite nere för hon hade ju ont. Gick en hel vecka på fredag började hon att spy och jag va själv hemma med henne på kvällen efter en timme när pappa hade kåt så ringde jag till pappa att han fick komma hem till. mig jag klarade inte av att ta hand om henne. Den tiden va tuff. På lördagen klarade vi inte det mer vi fick fatt i snabbaste djursjukhus som blev i Helsinborg. vi kom ditt där fick vänta, vänta och åter igen vänta. Vi fick vänta i ca 2 timmar innan vi kom in. och när vi kom in så fick vi reda på att såret hade gåt. Upp så de fick behålla hennr över natten. Pappa och jag kom hem klockan 7 på lärdagen och en orolig natt kom. Kom hon överleva oportionen eller inte. På söndagen blev det en tur till upp till helsingborg nör vi fick reda på att hon hade vaknat och måde bra det va då tiden började gå till baka igen till den positiva dagen. 
 
 
April: det va då jag fick bo hos min bror några dagar för att mamma och pappa skulle åka till Spanien. Både där just för att komma i tid till skolan. 
 
(Ingen bild)
 
 
 
Maj: Efter de här tuffa men lyckade månaderna så fick jag äntligen en lugn månad. Och ingenting hände.
 
(ingen bild)
 
 
 
Juni: då vi slutade skolan hade ett helt sommalov framför oss. Den där månaden hade jag faktist sjukt lugn. 
(Ingen bild)
 
Juli: Tindra fyllde år, mormor fyllde också även år. I slutet på juli så blev husvagnen uppställt på immlen. och en hel vecka på immeln innan det blev en ny månad. Det va även då jag börjar blogga på den här bloggen.
 
Augsti: ännu en tid på immlen. Miranda fyllde 2år och my fyllde 4år. Skolan började och helgen efter tog vi hem husvagnen och krocken kom.
 
September: vi åkte upp till laholm till mina släktingar. jag började med min konfirmations tid. Inskrivning den 11 och första träffen den 21.
pappa fyllde år och frida fyllde år.
(ingen bild)
 
Oktober: faktist lugn månad ingenting hände. En månad med bara skolarbete
(ingen bild)
 
November: jag blev moster till lilla Wille (villhelm) mamma fyllde år och jag åkte på mitt första konfmationsläger. En riktig framåt månad faktist.
(dock ingen bild)
 
December: började med en lugn månad. den 14 pakades bilen och åkte till danmark. Den 16 så blev det ett 100 års kalas. det blev jullov. Och julen kom. Äntligen typ. 
 
Sammanfattning av året: