aaryttare.blogg.se

2015-08-21
17:35:27

Första veckan gjord

Jaha då är första veckan avklarad, det är första gången jag får ta eget ansvar när jag ska till skolan tyvärr, först när jag var liten hjälpte mamma mig upp precis som normala föräldrar, sedan så började mina minsta syskon i skolan och då har det bara blivit att mamma har "dragit" in mig med och då har det blivit att hon har väckt mig, nu får jag verkligen ta ansvar, gå upp i tid, se till så jag kommer i tid till bussen, själv pyssla med bussar, så jag kommer i tid till skolan. Jag har tyckt den här veckan har varit rolig, seg, men även lite tröttsam.
Rolig: för det är annorlunda, typ allt är förändrats allt ifrån hemma tills skolan, hela vardagen är förändrat helt enkelt. 
Seg: för att det har känts som den här veckan har varit typ hela den här terminen, det kändes som måndags var svin länge sedan.
Trött: för att jag är inte van vid det så det kräver lite utav mig. 

Rätt drygt är det. Vi är längta upp därav hela skolan är byggd utav trappor, ner är ingenting men upp Fifan de är gymnastik.
Men Fifan vad jag längtar till om 3 år och tar studenten, har en sjukt bra klass att ta studenten med.aja ska upp på rummet och hämta laddare till mobilen och ladda den och sedan ska jag sova lite tills mamma kommer hem från jobbet ses